Sporten bij 040FIT in Noord-Brabant

EVERYBODY FIT! En daarmee bedoelen we ook echt voor iedere body. Samen met onze gediplomeerde coaches gaan we ervoor zorgen dat jij je sportdoelen gaat behalen. En daarvoor hoef je sporten niet eens leuk te vinden. Of je nu wilt afslanken, afvallen, je body wil shapen, je spieren op wil bouwen, je conditie verbeteren of van je blessures af wil? Je kunt bij ons terecht op meerdere niveaus en voor elk niveau sporter staat bij elke vestiging de juiste kracht- en cardio apparatuur (op sommige vestigingen met Netflix en Spotify) om de doelstellingen te behalen. Bij 040FIT is er een programma op maat voor jou! Fitnessen voor de hele familie dus.

Altijd Dichtbij, Toegankelijk en Betaalbaar

040FIT is altijd dichtbij jou in Noord-Brabant en ook nog eens bereikbaar wanneer jij dat wilt. Steeds meer vestigingen zijn open van 6.00u – 23.00u en dat 365 dagen per jaar. Je kunt sporten op alle vestigingen, wat super handig is. Sporten bij 040FIT kan voor slechts €7,99 per week en wanneer je kiest voor een FIT in 30 minuten programma met de eGym cirkel kan dat voor €9,99 per week. Daarmee is 040FIT de voordeligste cirkelaanbieder in de regio. De revolutionaire eGym cirkel moet je echt eens ervaren. Bij je sportprogramma zitten ook nog eens veel extra’s inbegrepen zoals koffie/thee, voedingscoaching, trainingsprogramma’s, groepstrainingen, lichaamscompositiemetingen en de begeleiding van je 040FIT coach. Ook is er op meerdere vestigingen een fysiotherapeut aanwezig om al je vragen over blessures en bijzonderheden te beantwoorden.

Revolutionaire eGym Cirkel

De eGym cirkel bij 040FIT in Noord-Brabant is een revolutionair trainingsprogramma dat je in slechts 30 minuten kunt volgen. Dit programma is ideaal voor mensen met een druk schema die toch effectief willen trainen. De eGym cirkel biedt een complete workout waarbij je alle belangrijke spiergroepen traint, en dat met de begeleiding van onze deskundige coaches.

Extra's en Voordelen

Bij 040FIT krijg je meer dan alleen een plek om te trainen. We bieden je tal van extra’s die je helpen om je doelen te bereiken. Van voedingscoaching tot groepslessen, en van lichaamscompositiemetingen tot persoonlijke begeleiding door je 040FIT coach. Bovendien kun je genieten van een kop koffie of thee na je training en kun je gebruik maken van onze moderne faciliteiten met entertainmentopties zoals Netflix en Spotify.

Waarom Kiezen voor 040FIT?

Wanneer je kiest voor 040FIT, kies je voor kwaliteit. Kwaliteit in begeleiding, apparatuur en gastvrijheid. Onze sportschool in Noord-Brabant is erop gericht om jou te helpen je sportdoelen te bereiken, ongeacht wat die doelen zijn. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of gewoon fitter wilt worden, bij 040FIT vind je alles wat je nodig hebt.

Kom Kennismaken met 040FIT

Wanneer kom jij kennismaken? Bezoek een van onze vestigingen in Noord-Brabant en ervaar zelf de voordelen van sporten bij 040FIT. Onze deuren staan altijd open en ons vriendelijke team staat klaar om je te verwelkomen en te helpen met al je vragen. Kies ook voor 040FIT en maak deel uit van onze community die streeft naar gezondheid en fitheid voor iedereen.

Sportschool reviews
0
/ 10
gemiddelde uit 0 reviews
5
0 reviews
4
0 reviews
3
0 reviews
2
0 reviews
1
0 reviews
Stel je vraag
#replace title#