Welkom bij Sportcentrum Prim in Friesland

Op het moment dat wij naar Friesland verhuisden, ben ik altijd blijven sporten. Eerst als voetballer en tegelijkertijd op mijn 15e als beoefenaar van krijgskunsten zoals Pencak Silat, Shotokan karate, kickboksen en Aikido. Ik heb mezelf altijd voorgehouden dat ik keihard moest werken om iets te bereiken. Dit principe is een rode draad door mijn leven: hard werken en jezelf ontwikkelen. Op school, maar ook zeker daarna toen ik mijn eigen sportschool begon.

De Oorsprong van Sportcentrum Prim

Sportcentrum Prim begon bescheiden, in een gymzaal van een basisschool. Al snel bleek deze locatie te klein voor mijn lessen en leden. Het oude Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) aan de Obe Postmastraat in Sneek bood een uitkomst. Na zeven jaar moesten we opnieuw verhuizen vanwege ruimtegebrek. Nu zitten we op een uitstekende locatie in Friesland, waar we de ruimte en faciliteiten hebben om onze activiteiten verder uit te breiden en nog meer service te verlenen aan onze leden.

Onze Connecties in de Gemeenschap

Naast het runnen van Sportcentrum Prim, heb ik ook een periode gewerkt als beveiliger in het ziekenhuis in Sneek. Het is leuk om te zien dat er nog steeds mensen bij ons sporten die ik daar heb leren kennen. Ook werk ik samen met scholen in de omgeving, zoals leerlingen van het Bogerman en de RSG die hier komen sporten. Dit levert vaak nieuwe leden op, soms pas later wanneer leerlingen na hun studie terugkeren naar Sneek. Het is bijzonder om te horen dat mensen zich aanmelden en zeggen: "Ik heb destijds les van u gehad en dat beviel zo goed dat ik nu weer hier kom sporten." Voor mij is dat een blijk van waardering voor de wijze waarop ik mijn beroep uitoefen.

Uitbreiding en Toekomstplannen

In 2005 ben ik mijn eigen beveiligingsbedrijf begonnen, maar dat staat inmiddels op een laag pitje. Mijn weekend is mij inmiddels heilig. In de periode dat het allemaal zo druk was, werkte ik vrijwel elke dag. Nu focus ik me volledig op Sportcentrum Prim in Friesland en kijk ik ernaar uit om onze activiteiten verder uit te breiden om nog meer service en kwaliteit te bieden aan onze leden. We willen een plek creëren waar iedereen, jong en oud, zich welkom voelt en zijn of haar fitnessdoelen kan bereiken.

Waarom Kiezen voor Sportcentrum Prim?

Sportcentrum Prim biedt een breed scala aan fitnessmogelijkheden en krijgskunsten, begeleid door ervaren en gedreven instructeurs. Wij geloven in persoonlijke aandacht en maatwerk, zodat elke sporter zijn of haar doelen kan bereiken. Onze faciliteiten zijn modern en goed uitgerust, en we bieden een warme en huiselijke sfeer waar je je snel thuis zult voelen.

Ben je benieuwd wat Sportcentrum Prim in Friesland voor jou kan betekenen? Kom langs voor een kennismaking en ontdek hoe wij je kunnen helpen je fitnessdoelen te bereiken. Ons team staat klaar om je te verwelkomen en je op weg te helpen naar een gezonder en fitter leven.

Sportschool reviews
0
/ 10
gemiddelde uit 0 reviews
5
0 reviews
4
0 reviews
3
0 reviews
2
0 reviews
1
0 reviews
Stel je vraag
#replace title#